miercuri, 6 august 2008

sex and the city: serial vs. film


avertisment!
in cazul in care faceti parte din urmatoarele categorii: misogini indarjiti, puritani/ puritane de servici, frigide cu vechime si snobi/snoabe cu aere de copii intelectuali intr-o lume prea superficiala ca sa ii inteleaga nu cititi in continuare. de fapt, nu are rost sa mai cititi din blog, nu o sa va placa si nici mie nu imi place de voi:)
daca serialul e chiar delicios, amuzant si witty, filmul iti lasa un gust cam amar, mai ales dupa ce ai vizionat din nou toate seriile si mai ales ultimul sezon, ciudatel dar suprinzator si original.An American girl in Paris, pentru les bons connaisseurs.

prea multe amaraciuni, probleme, scene fortate in film. doar charlotte primeste ceea ce merita, pentru restul imi imaginam altceva. poate si pentru ca ma enerveaza ideea ca miranda a fost incornorata, ca smith a fost parasit si ca mr big e the one.dintre toti pretendentii de el imi placea cel mai putin. e foarte hot chris noth, dar sa fim seriosi. carrie avea nevoie de un tip mai tanar, mai vesel si cu un morcov minus in fund.

ps: distributia e potrivita. rolurile li se potrivesc ca o manusa. si o avea sarah jessica parker nas mare si ochi apropiati,dar are cel mai fain abdomen de la madonna incoace.

Niciun comentariu: