sâmbătă, 15 noiembrie 2008

bambu boi


Saptamana trecuta, designerul Catalin Botezatu a facut o afirmatie care a jignit clujenii. Intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, el a fost de parere ca "orasul se afla la limita bunului- simt in ceea ce priveste moda si felul in care se imbraca clujenii".
Mai mult, designerul a adaugat ca Bucurestiul se afla pe primul loc in tara la capitolul moda si oameni bine imbracati, in timp ce Clujul "e, undeva, chiar inainte de coada clasamentului, care este Moldova".
„Nu stiu cum de s-a ajuns la asa o neintelegere. Cand am spus ca oamenii din Cluj se imbraca la limita bunului simt, am facut-o pe un ton laudativ, deci in sensul bun al cuvantului.Pot spune ca cei din Cluj sunt printre putinii oameni bine imbracati din tara", a spus Botezatu.


patronul Bamboo nu pierde ocazia de a-si etala inteligenta si spiritul critic prin declaratii pline de patos. lipsite de logica si de adevar, bineinteles.
1. in cluj oamenii se imbraca mai cu bun gust decat domnul in cauza, oricum.
2. pot sa zic si eu despre dansul, la modul laudativ bineinteles!!!, ca este la limita bunul simt din toate punctele de vedere.

Niciun comentariu: