sâmbătă, 12 iulie 2008

dragoste sau sex?


mergand pe strazile din cluj, se mai intampla sa ma mai holbez la oameni. sa imi imaginez povestile lor, grijile si bucuriile care ii construiesc, desfac, lipesc. imi place sa ma joc cu posibilele lor destine, sa incerc sa ii cunosc intr-o secunda, dupa trasaturile fetei, imbracaminte, mers si postura, ca mai apoi sa ii uit dupa 10 secunde.

zilele astea privindu-i ma gandeam care dintre ei facuse sex sau dragoste in dimineata aceea, in saptamana aceea, care si cate orgasme au avut, cui ii place si cum nu, cum le place si cum nu. foarte greu de ghicit, daca ne luam dupa vorbele ca matza blanda zgarie rau si buturuga mica rastoarna carul mare. sau intinde-te cat ti-e plapuma. pana la urma, fiecare cu dormitorul sau. ca e de 4 ori pe noapte, in aer liber, in bucatarie, cu sotul, prietenul, vecinul de bloc, cel mai bun prieten sau cel mai aprig dusman - acum vorbesc ca o fata ce sunt- placere sa fie. cu sau fara obligatii, dupa caz si gusturi.

iar acum apare intrebarea...dragoste sau sex? noaptea, cand se sting toate luminile, cand se trag perdele, cand se inchid usile - sau nu- atunci si acolo se raspunde. cert este ca in fiecare noapte exista oameni care fac sex si sunt fericiti. dar cei mai fericiti sunt cei care fac sex din dragoste.

Niciun comentariu: