luni, 28 iulie 2008

despre glume si...distante


cand doua persoane, ambele cu un simt al umorului foarte dezvoltat, ajung sa isi reproseze chestii de genul: " nu se mai poate glumi cu tine, te oftici din orice", "pai tu esti de vina, inainte glumele tale nu erau asa exagerate" inseamna ca... vacanta mare nu-i cea mai roz perioada din viata unui student, cu toate bucuriile pe care le aduce.

e altceva sa stai la un camin distanta si cand ti se face dor in zece minute sa fi acolo sa te linistesti decat sa stai la 200 de km distanta si sa primesti intalniri in portii de cateva zile si apoi vreo doua-trei saptamani de neve. normal ca glumitzele pot provoca bubitze. e tensiunea aia a departarii, practic fortat de cicumstante sa poti faci orice in afara de a fi cu persoana pe care chiar ti-o doresti aproape. mai exista lungile conversatii telefonice sau scurtele conversatii virtuale care mai indulcesc vacanta.

totusi, nu e o tragedie foarte mare. ai timp sa ti se faca dor, sa iti dai seama cat inseamna celalalt pentru tine, sa intelegi tot ce nu aveai timp sa intelegi cand stateati buza-n buza. mai iti faci timp de parinti, de prietenii de acasa, de catel, de pisica. la urma urmei,nu mai e mult pana la toamna. abia astept.

Niciun comentariu: