duminică, 13 iulie 2008

the beautiful people


The worms will live in every host
Its hard to pick which one they eat most
( the beautiful people - m manson)

nu o sa scriu despre societatea de azi in care predomina superficialitatea. nu o sa scriu despre bransa anorexica, despre adolescentele cu probleme care isi taie venele in fata revistelor cu miss univers, despre barbatii care vaneaza bunaciuni si prostaciuni, despre baba Israela care si-a tras un sot care i-ar putea fi nepot. nu o sa scriu despre frumusete, decat cu alta ocazie, cand voi vorbi despre alain de botton si conceptiile lui pe aceasta tema. nu o sa scriu despre elixirul tineretii, creme de plante, geluri anticelulitice, sedinte de spa, carbonizare la solar, ochii albastri pe care mi-as fi dorit sa ii am.

doar ca am ajuns la o concluzie. ca sa te inconjori de plaiboi si fotomodele trebuie sa fii batran/a si sa caci bani. doar asa poti cumpara pielea intinsa si stralucitoare, ochii mari, sanii frumosi, fundurile bombate de care iti amintesti cu jind din tinerete. asa cumperi niste oameni pe cat de frumosi pe atat de dispusi sa te linga pe unde vrei tu pentru o viata mondena, imbibata in tot ce nu au avut in copilarie. practic le cumperi orbirea.

restul oamenilor nu sunt atat de norocosi. ca sa regulezi in fiecare seara o tipa sexy,cu silueta perfecta, tacuta si exact pe gustul tau poti sa faci doar un singur lucru: sa iti cumperi naibii o papusa gonflabila. nici sa o umfli nu trebuie sa te chinui.

Niciun comentariu: